Shazam klón (instinctiv)

Ha valaki nem ismerné az iphone, shazam nevű programját, annak egy kis leírás:

A shazam egy zenefelismerő alkalmazás. Ha egy számnak nem tudod az előadóját vagy szám címét, akkor csak játszd le a telefonodnak és az majd megmondja, mi az és ki az.
Az Instinctiv progi is ezt csinálja.

Valamilyen internetkapcsolat kell hozzá, mert ezek a progik úgy ismerik fel a zenéket, hogy rögzítenek egy kis darabot a zenéből és elküldik neten a "bázisnak" azonosításra és amikor a "bázis" megtalálta, akkor visszaküldi a telefonnak, hogy mi az, ki az.

Végeredményben nem a telefon ismeri fel a zenét, hanem a "bázis", és a "bázis" memóriájától függ, hogy mennyi zenét ismer fel a shazam vagy az instinctiv.

A honlapjuk :Instinctiv

Telepítése gond nélkül megy a repositorykból, "Instinctiv" néven keresd.


llocsi

2014.02.09

tudna valaki segiteni letoltottem a progit de nem talal semmit csak 15masodpercig szedi de nem talalja mit kell csinalni miert nem mukodik?


Oldalgazda

2013.03.12

A weblapjuk szerint átépítés miatt szünetel.


szabi

2013.03.12

felraktam a programot fel is veszi meg ki írja az identifyinget is de nem találja meg a zenét és próbáltam már azzal a zenével is amivel bemutatod a videóban mi lehet a baj?


Pista

2012.09.19

Fonok ur, bevallom nem hackeltem meg az uj softra a teglat, de nagyo nem tetszik amit az application manager elmuvel,probaltam megadin neki a repository katalogusokat de nem ertunk egyet. Ahhoz hogy megjelenjen valami ell kell teljen 3-4perc. Es lass csodat par vacak. Pista romaniabol, bocs a sok szovegert.


Oldalgazda

2012.09.17

Hello!
Itt letöltheted: Instinctiv


Lacek

2012.09.16

Szia!
belinkelnéd nekem az oldalt ahol le tudom tölteni ezt a zenefelismerő programot,mert sehol nem találom:(.
Elöre is köszönöm!
Szép napot!


Oldalgazda

2012.08.26

Hello!
Kösz a dicséretet de zeneletöltő progit nem tudok, csak a google-t tudom ajánlani.


Kovzoli

2012.08.24

Hello!
Nagyon szep munkat vegeztel ezzel az oldallal, nagyon hasznosak az itt leirtak. Azt szeretnem kerdezni, ilyen Instinctiv-hez hasonlo progit nem e tudsz, amellyel le is lehetne tolteni a megtalalt zeneket?


majid

2011.11.04

itz great i like it

Biztonsági kérdés: