Internet nélküli GPS (Sygic Mobile Maps)

A Sygic cég igen törekvő, a navigációi több eszközre érhetők el, mint bármely más navigáció.
Az ismert és elterjedt operációs rendszerek ( iphone, winmobil, symbian, android ) mellett például az n900-as maemo-ra és a samsung álltal kifejlesztett bada os-re is beszrezhető.

Külön országonként is meg lehet szerezni a térképeket de akár földrészenként is hozzáférhetők.

Teljes értékű GPS navigáció, tökéletesen működik mobil hálózat nélkül is (offline) de ha rendelkezel mobil hozzáféréssel akkor a helyzet meghatározásban segíti a navigációt, természetesen ebben az esetben adatforgalommal számolni kell.

A keret program telepítése a repositorykból elvégezhető "Mobile Maps"
A megszerzett térképeket pedig utólag csak fel kell másolni a telefonra a "Maps" mappába

hivatalos honlapjuk: Sygic.com
magyar honlapjuk: Sygic.hu


Patrik

2014.04.19

Hasznos


Endre

2013.12.06

Kelene egy gps


algacs dezso

2013.03.08

TetszikOldalgazda

2013.03.02

A fenti leirás szerint.


Sági Mihály

2013.03.02

N900 as telefonom van szeretnék rá navigációt. Hogyan lenne lehetséges.


Oldalgazda

2013.02.12

Akkor nem az a baj, hogy nem csatlakozik fel a műholdra hanem az, hogy nem tölti be a térképet.Ezek szerint a navigációs keretprogram jó de valószínű, hogy a térkép verziója nem stimmel a keretprogramhoz és ezért nem használja.
Ráadásul ha jól emlékszem, akkor (állítólag) az ingyenes verziót meg is kell hack-kelni bizonyos kódokkal, hogy használjon bármilyen térképet.


szabi

2013.02.12

Amikor megnyitom tőlem azt kérdezi hogy bekapcsolja a gps-t és ha bekapcsolom kérdezi hogy betölti az eutopa térképet rámegyek h igen és azt írja nincs térkép betöltve de próbáltam már más térgéppel is betöltetni


Oldalgazda

2013.02.11

Amikor a Sygic elindul megkérdezi, hogy mivel szeretnéd használni a navigációs progit, hálózattal vagy gps-szel. Ott mit választasz? Mert ha alapból nincs bekepcsolva gps műhold kommunikáció akkor ott kapcsolja be. Ha ott egyiket sem választod akkor a Sygic navigációs program fut de nem kommunikál a gps műholdakkal.
Egyébként külön is lehet kapcsolgatni a gps kapcsolatot a telefon menüben.


szabi

2013.02.10

Vagyis pont ide csak néztem a másik videót közbe:)


szabi

2013.02.10

Értem köszi a választ!Igaz nem ehez a videóhoz tartozik de felraktam a GPS (Sygic Mobile Maps) de nem csatlakozik fel műholdra mi lehet a baj?


minih

2012.08.28

Azt irja erre a parancsra, hogy ez a csomag nem talalhato. a menuben ott van de nem lehet vele semmit csinalni. Valami mas tipp?


Oldalgazda

2012.08.04

Hello!
Nem találkoztam még ezzel a problémával de talán próbáld ezzel, rendszergazda terminálban: apt-get remove mobile-maps


minih

2012.08.04

Szia

Tudnál valamit mondani arra a problémára, hogy telepítés közben megfagyott a telóm és most nincs rendesen feltelepítve, mert nem indul el de törölni sem tudom mert nincs a programlistában. Ha megint megnyitom a telepítőt azt írja hogy a frissítés nem lehetséges. Tudnál segíteni?


Oldalgazda

2011.12.31

Vannak videók a neten ahol a nitdroidon van hálózat, most éppen azon vagyok én is.
A meego üzemkész, csak kevés applikáció van rá csinálva.
Ha a nitdroid-ot is fel akarod tenni akkor csináld végig az anroidos oldalon a telepítést, mert az multiboot-ot használ, vagyis utánna lesz multiboot-od, amire aztán tudsz ujabb kernel-eket tenni és ha a teló újraindításakor a teló szét van csúsztatva, akkor autómatikusan belép a választó menübe.


DarkKyle

2011.12.29

Jelentem: felment a 49-es! Az ok, amiért akartam egy ilyet, a Multiboot. De az Androidnak nem sok értelmét látom, tekintve, hogy se telefon, se háló nincs alatta. Ettől függetlenül hogyan lehet a multiboot-ot telepíteni (leírást sehol nem találtam) és pl. kiválasztani, hogy az orig vagy a power kernel fusson? Meego üzemkész a telón, vagy az is olyan félkész, mint az Android? BTW van egy 8 GB-s Kingston SD-m a gépben...


Oldalgazda

2011.12.25

Persze, hogy tudok de előbb írd meg milyen kernelt akasz feltenni. A 49-es a legújabb és az sem mindegy, hogy akarsz-e például nitdroid-ot tenni a telódra vagy sem.


DarkKyle

2011.12.25

Köszi a választ, közben sikerült szóra bírnom az alkalmazást... :-)
Áldott ünnepeket! És köszi az oldalt, nagyon sokat profitáltam belőle. Tudnál valahol egy step-by-step leírást a power-kernel telepítéséhez?


Oldalgazda

2011.12.23

Hi,
Az országok téképeit a /home/user/MyDocs/Maps mappába kell másolni.


DarkKyle

2011.12.22

Hi,
Hol található ez a Maps mappa? Nálam install után sehol nem jelenik meg ilyen...
Egyébként meg a sima repokból nem jön le ez a progi. Én a repository.sygic.com/maemo/ alatt találtam meg csak.

Biztonsági kérdés: