FM transmitter

Aki nem tudná mi ez, annak egy rövid leírás:
Ez egy kis rádió adót csinál a telefonból, ha zenét játszol rajt akkor rádió jellel kisugározza és bármilyen sima, normál rádióval lehet fogni a jelet és lehet hallgatni. Pl:
Hi-fi-vel, autórádióval, stb

Csak annyit kell tenni, hogy össze kell hangolni őket. Az n900-on amikor bekepcsolod a transmittert, akkor be kell állítani, hogy milyen frekvencián akarod küldeni a jelet, és utána már csak a rádión (amin hallgatni akarod) megkeresed azt a frekvenciát amit megadtál a telón. Olyan frekvenciát is választhatsz telefonon amit már használnak, mondjuk a class fm vagy a neo fm frekvenciájára beállítod az n900 transmitter frekvenciáját, és a teló jele elnyomja a rádióállomás jelét.

Ez a funkció nagyon hasznos autóban, ahol sokan azon gondolkodnak, hogyan tudnák a kedvenc zenéjüket az autóban is hallgatni. Ezzel a lehetőséggel nem kell semmi kábel, semilyen eszköz ami memóriakártyát vagy pendrive-ot képes olvasni, semilyen komoly autórádió nem kell, mert amiben van rádió (és minden autóRÁDIÓban van) az játsza a kedvenc zenénket a telefonról.

Az FM transmitter bekapcsolható a menüben a settings-ben, vagy a média lejátszóban.


Szabó Dávid

2014.07.06

Sziasztok!
Azon gondolkodtam hogy veszek egy nokia n 900-ast szerintetek megéri? Jó ez a telefon?


Oldalgazda

2012.01.30

Pontosíts egy kicsit, hol nincs ott?


Domi

2012.01.29

Szia nekem nincs ott hogy fm transmitter az miért van?? Segitsetek lécci!!!!


G gerely

2011.06.29

Hát ez óriási. Már majdnem vettem egy másik autórádiót usb-portal.
Jó pár ezret megspórolt nekem ez a kis alkalmazás.

Kösz, hogy tudattad velünk.

Biztonsági kérdés: